Alles over het ontharen van de bikinilijn

Cursus harsen van de bikinilijn voor schoonheidsspecialisten.

Ontharingsproducten voor de bikinilijn

Bikinilijn harsen Cursus harsen
Cursus harsen

Als schoonheidsspecialist(e) bent u altijd op zoek naar mogelijkheden om uzelf te vernieuwen om uw klanten beter van dienst te kunnen zijn. Daarom bieden wij u cursussen voor bikinilijn ontharen. Deze workshop waxen is speciaal toegespitst op de bikinilijn, maar natuurlijk komen er ook andere (probleem)gebieden aan bod, zoals de bovenlip en oksels. Deze harscursus is ideaal voor de doorgewinterde schoonheidsspecialist(e) die een opfrissing behoeft. Maar ook voor beginnende salonmederwerkers die zich extra willen bekwamen in het harsen van de bikinilijn.

Ideaal aan deze cursus is dat wij deze door het hele land, op een locatie bij u in de buurt, aanbieden. Zie hiervoor ook onze agenda, zodat u kunt op zoeken wanneer wij bij u in de omgeving zijn. Zo hoeft u niet onnodig ver te reizen. Bovendien nemen onze cursusgevers alle benodigde producten mee. Zo hoeft u zelf nergens aan te denken. Als u de voorkeur heeft om een eigen model mee te nemen, is dit in overleg mogelijk, maar in principe zorgen wij altijd voor genoeg modellen.

Op de dag van de cursus wordt u ontvangen in een hotel of zalencentrum, alwaar u in een informele en ontspannen sfeer de workshop zult volgen. Gewoonlijk duurt de cursus van 10 uur 's ochtends tot 15 uur 's middags. Koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen. Ook de lunch, die halverwege de dag wordt genuttigd tijdens de 30 minuten pauze, zit hier bij in.

Tijdens de cursus leert u het gebruik van het Clean + Easy Rollersysteem, die ideaal geschikt is voor de bikinilijn. Daarnaast krijgt u ook een presentatie over de werking van andere producten, die het ontharen vergemakkelijken. Na afloop van de workshop krijgt u bovendien de gelegenheid om de getoonde en behandelde producten aan te schaffen met een speciale korting van 10%, die voorbehouden is aan de deelnemers van de workshop. Onze cursusgevers doen hun uiterste best om genoeg van alle producten mee te nemen. Ondanks deze voorzorg kan het natuurlijk altijd gebeuren dat er niet genoeg exemplaren zijn van een product. In dit geval krijgt u deze alsnog kosteloos nagezonden naar uw salon of studio. Uiteraard kunt u ook al deze producten bestellen via onze webshop.

Neem dus snel contact op via het formulier elders op de website en neem deel aan de beste workshop voor de bikinilijn in Nederland.